بیمار محترم، توجه فرمایید که جهت دریافت جواب آزمایش خود به صورت آنلاین به نام کاربری و پسورد نیاز دارید. نام کاربری شما شماره درج شده در انتها برگه پذیرش و پسورد شما شماره موبایلتان میباشد.
IUI به معنای تزریق اسپرم شسته شده به درون حفره رحم بوده و یکی از روش های کمک باروری می باشد. این فرایند موجب افزایش احتمال تماس تخمک با اسپرم در محیط رحم شده و شانس وقوع بارداری را افزایش می دهد. IUI روش ساده ای است که کاربرد گسترده ای در درمان ناباروری یافته است.
این روش تسبتا ساده و بدون درد است و تحت نظر پزشک و بدون بیهوشی انجام می گردد. در این روش مایع منی با مواد خاصی در آزمایشگاه تخصصی شمس شسته شده و اسپرم های شسته شده که کیفیت مناسبی از لحاظ تحرک و باروری دارند یا استفاده از یک لوله باریک به نام کاتتر به داخل رحم زن ریخته می شود.
در این روش با هدف افزایش شانس باروی با مصرف داروهای تحریک کننده تخمدان ، تعداد تخمک های آزاد شده در هر سیکل را افزایش می دهند و زیر نظر پزشک متخصص با محاسبه دقیق آزاد شدن تخمک ها و مصرف داروهایی همچون HCG و بررسی سونوگرافی فولیکول های تخمدان، زمان دقیق انجام عمل IUI به زوجین اعلام می گردد.
مرد باید پس از 2 تا 5 روز پرهیز از مقاربت و خروج منی در روز و ساعت تعیین شده توسط پزشک متخصص برای انجام عمل IUI به آزمایشگاه تخصصی شمس مراجعه نموده و نمونه اسپرم خود را به آزمایشگاه تحویل دهد.
نمونه اسپرم باید به روش خود ارضایی و یا استفاده از کاندوم های مخصوص فاقد مواد اسپرم کش ودر ظرف استریل که توسط آزمایشگاه ارائه میگرددجمع آوری شود . نمونه باید تازه باشد و حتی الامکان در محل آزمایشگاه تهیه شود.
پس از تحویل نمونه اسپرم به آزمایشگاه انجام پروسه شستشو به وسیله مواد و تجهیزات خاص صورت گرفته و اسپرم های با تحرک مناسب و قدرت باروری جدا شده و آماده تزریق به داخل رحم زن می باشند. آنگاه با کمک یک لوله پلاستیکی بنام کاتترو توسط پزشک متخصص اسپرم ها بدرون رحم تزریق می گردد.
پس از انجام IUI نیازی به بستری کردن بیمار نیست اما 30 الی 60 دقیقه استراحت به بیمار توصیه می شود. دوهفته پس از عمل IUI آزمایش بارداری با جستجوی هورمون HCG در خون مادر انجام می گردد و افزایش این هورمون از اولین نشانه های بارداری است.
بی حرکت ماندن حداقل 30 دقیقه پس از انجام عمل به صورت خوابیده روی تخت.
پرهیز از مصرف غذاهای نفاخ و استفاده از میوه و سبزیجات
اجتناب از عوامل استرس زا، عصبانیت و نگرانی
موفقیت این عمل به عوامل متعددی بستگی دارد، در موادیکه تعداد و کیفیت اسپرم های مرد مناسب باشد درصد موفقیت پس از استفاده از این روش بسیار بالاتر از افرادی است که بعلت تعداد کم اسپرم ناچار به انجام این عمل می شوند.
بیماری های زنان نقش مهمی در موفقیت عمل IUI دارد، سن و شرایط فیزیولوژیک زن می تواند در این زمینه نقش مهمی ایفا کند بطوریکه افزایش سن به بیش از 35 سال شانس موفقیت را کاهش می دهد.
میزان موفقیت در IUI با توجه به عوامل موثر ذکر شده از 6% تا 26% در هر سیکل متغییر می باشد
در صورت عدم موفقیت درمان پس از انجام 3 یا 6 سیکل IUI از سایر روش های درمانی همچون لقاح آزمایشگاهی (IVF) و یا تزریق اسپرم داخل سیتوپلاسم تخمک در محیط آزمایشگاه (ICSI) استفاده می شود.
در آزمایشگاه تخصصی شمس علاوه بر IUI معمولی که توضیح داده شد نوعی IUIدیگر انجام می شود که قادر است اسپرم های حاوی کروموزوم Y را جدا نموده و شانس فرزند پسر را از 50 درصد در هر حاملگی به 65 تا 70 درصد افزایش دهد، در این روش به کمک مواد و تجهیزات خاص و همچنین گرادیان غلظتی، تعداد اسپرم های حاوی کروموزوم Y در نمونه اسپرم شستشو داده شده افزایش می یابد. تمام موارد ذکر شده درمورد IUI معمولی در مورد IUI Sexing نیز صدق میکند و خانواده هایی که قصد انجام این تست را دارند باید موارد ذکر شده در قسمت IUI معمولی را رعایت نمایند.
شنبه تا چهارشنبه 7:30 صبح تا 22
پنجشنبه 7:30 صبح تا 20
شماره تماس پذیرش: 05138401242 – 05138462978
همکاری با ما
تماس با ما
درباره ما
مشهد، خیابان احمدآباد، خیابان محتشمی 1، ساختمان شفا
حقوق مالکیت معنوی این وب سایت برای آزمایشگاه سمش محفوظ است./ طراح نجمه زارعی مقدم
بیمار محترم، توجه فرمایید که جهت دریافت جواب آزمایش خود به صورت آنلاین به نام کاربری و پسورد نیاز دارید. نام کاربری شما کد پذیرش و پسورد شما شماره موبایلتان میباشد.
دکتر ثمانه فیضی در سال 1367 موفق به اخذ مدرک پزشکی عمومی خود از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده اند و بعد از گذراندن طرح و تعهد خدمت خود در سال 1376 موفق به اخذ مدرک دمتری تخصصی پاتوبیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده اند.
در دوره گذراندن ضریب k خود بعنوان مدرس در دانشکده داندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول تدریس بوده اند.
و بعد از ان دوره بعنوان پاتولوژیست در آزمایشگاه بالینی مشهد مشغول فعالیت بوده اند.
و هم اکنون بعنوان موسس آزمایشگاه شمس در خدمت مراجعین و همکاران گرامی می بآشد.
دکتر پروانه حکیمی فر در سال 1366 موفق به اخذ مدرک پزشکی عمومی خود از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده و بعد از گذزاندن طرح و فعالیت در زمینه پزشکی در مشهد در سال 1374 موفق به اخذ مدرک دکتری تخصصی پاتوبیولوژی شده و بعد از گذراندن ضریب k خود به استان هرمزگان مراجعت کرده و در دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس بعنوان هیئت علمی مشغول به فعالیت و تدریس تا سال 1397 بوده است.
5 سال ازمدت فعالیت علمی خود را در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعنوان هیئت علمی مشغول به فعالیت بوده است
در این مدت همزمان در ازمایشگاه های بالینی بعنوان پاتولوژیست فعالیت کرده و از سال 1399 تا کنون در ازمایشگاه تخصصی شمس بعنوان مسوول فنی در خدمت مراجعین و همکاران گرامی می باشند
بیمار محترم، توجه فرمایید که جهت دریافت جواب آزمایش خود به صورت آنلاین به نام کاربری و پسورد نیاز دارید. نام کاربری شما شماره درج شده در انتها برگه پذیرش و پسورد شما شماره موبایلتان میباشد.