بیمار محترم، توجه فرمایید که جهت دریافت جواب آزمایش خود به صورت آنلاین به نام کاربری و پسورد نیاز دارید. نام کاربری شما شماره درج شده در انتها برگه پذیرش و پسورد شما شماره موبایلتان میباشد.
پرتوها جزو مهمترین عوامل سرطانزای محیطی هستند که میتوانند بیشتر اشکال سرطان را ایجاد کنند. به همین منظور مطالعه و بررسی پرتوها و عوارض جانبی ناشی از آنها باید مورد توجه قرار بگیرد. پرتوهای یونیزان در ایجاد بدخیمی ها نقش دارند و نقش پرتوهای غیریونیزان در ایجاد بدخیمی ها تاکنون اثبات نشده است. بیمارانی که پرتودرمانی انجام میدهند، دوز بالایی از پرتوهای یونیزان دریافت میکنند که این امر میتواند سبب بروز بدخیمی های ثانویه در آنان گردد. همچنین افرادی نظیر کارکنان بخش رادیولوژی و معدنچیان در معرض دوز بالایی از پرتوها هستند که این امر ریسک ابتلا به بدخیمی ها را در آنان افزایش میدهد.
پرتوهای غیریونیزان عمدتا سبب ایجاد گرما در بافت و سلولهای بدن انسان میشوند. در بررسیهای انجام گرفته بر روی امواج تلفن همراه که جزو پرتوهای غیریونیزان هستند، ثابتشده است که این امواج سبب کاهش قابلتوجهی در تعداد اسپرم با حرکت پیشرونده میشوند. به دلیل عوارضی که به دنبال مواجه با پرتوها بروز میکند، مطلوب است راههایی جهت کاهش این عوارض تعبیه شود. برخی از محصولات طبیعی نظیر سیر، چای سبز و … حاوی ترکبیاتی هستند که اثرات سوء پرتوها را به حداقل میرسانند. مصرف این ترکیبات می تواند سبب کاهش اثرات مخرب پرتوها به ویژه در بیماران تحت پرتودرمانی، شود.
عمده ترین آسیب در پی مواجه با تششعات به علت ROS ها ایجاد میشود. ROS ها در پی واکنش با ماکرومولکول ها سبب ایجاد رادیکالهای آزاد می شوند و سبب ایجاد تغییراتی در RNA ,DNA و پروتئین می شوند. موادی که خاصیت محافظت در برابر اشعه ها را دارند باید دارای چند ویژگی باشند:
برای محافظت از آثار زیانبار تششعات این مواد باید با دوزهای بالا مصرف شوند در نتیجه ساختار آنها باید به گونه ای باشد که بدن توانایی تحمل مصرف دوزهای بالای آنها را داشته باشد. به منظور محافظت از DNA این مواد باید توانایی اتصال به آن را داشته باشند، تا بتوانند بدون ایجاد آسیبی، رادیکالهای آزاد را حذف کنند.
شنبه تا چهارشنبه 7:30 صبح تا 22
پنجشنبه 7:30 صبح تا 20
شماره تماس پذیرش: 05138401242 – 05138462978
همکاری با ما
تماس با ما
درباره ما
مشهد، خیابان احمدآباد، خیابان محتشمی 1، ساختمان شفا
حقوق مالکیت معنوی این وب سایت برای آزمایشگاه سمش محفوظ است./ طراح نجمه زارعی مقدم
بیمار محترم، توجه فرمایید که جهت دریافت جواب آزمایش خود به صورت آنلاین به نام کاربری و پسورد نیاز دارید. نام کاربری شما کد پذیرش و پسورد شما شماره موبایلتان میباشد.
دکتر ثمانه فیضی در سال 1367 موفق به اخذ مدرک پزشکی عمومی خود از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده اند و بعد از گذراندن طرح و تعهد خدمت خود در سال 1376 موفق به اخذ مدرک دمتری تخصصی پاتوبیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده اند.
در دوره گذراندن ضریب k خود بعنوان مدرس در دانشکده داندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول تدریس بوده اند.
و بعد از ان دوره بعنوان پاتولوژیست در آزمایشگاه بالینی مشهد مشغول فعالیت بوده اند.
و هم اکنون بعنوان موسس آزمایشگاه شمس در خدمت مراجعین و همکاران گرامی می بآشد.
دکتر پروانه حکیمی فر در سال 1366 موفق به اخذ مدرک پزشکی عمومی خود از دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده و بعد از گذزاندن طرح و فعالیت در زمینه پزشکی در مشهد در سال 1374 موفق به اخذ مدرک دکتری تخصصی پاتوبیولوژی شده و بعد از گذراندن ضریب k خود به استان هرمزگان مراجعت کرده و در دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس بعنوان هیئت علمی مشغول به فعالیت و تدریس تا سال 1397 بوده است.
5 سال ازمدت فعالیت علمی خود را در دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعنوان هیئت علمی مشغول به فعالیت بوده است
در این مدت همزمان در ازمایشگاه های بالینی بعنوان پاتولوژیست فعالیت کرده و از سال 1399 تا کنون در ازمایشگاه تخصصی شمس بعنوان مسوول فنی در خدمت مراجعین و همکاران گرامی می باشند
بیمار محترم، توجه فرمایید که جهت دریافت جواب آزمایش خود به صورت آنلاین به نام کاربری و پسورد نیاز دارید. نام کاربری شما شماره درج شده در انتها برگه پذیرش و پسورد شما شماره موبایلتان میباشد.